Projectomschrijving

Voor meerdere hotels heeft KernBouw uiteenlopende werkzaamheden uitgevoerd. Op Schiphol Airport heeft KernBouw voor opdrachtgever ‘Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Centre’ het buitenplafond vervangen van het overdragende deel van dit hotel. De werkzaamheden vonden plaats te midden van alle drukte op de aankomstpassage van Schiphol. Voor KernBouw is het bekend terrein en de werkzaamheden verliepen dan ook voorspoedig.

In Centrum Amsterdam heeft KernBouw voor hotel De Wittenberg diverse herstel en aanpassingen uitgevoerd zowel binnen als aan de buitengevel van het hotel- en appartementencomplex de Wittenberg en het Luther Museum. 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over één van onze Projecten?
Neem dan contact op met Remko Röttger:
088 32 32 600
rrottger@kernbouw.nl

Meer informatie?

Wilt u meer weten over één van onze Projecten?
Neem dan contact op met Remko Röttger:
088 32 32 600
rrottger@kernbouw.nl