Nieuwbouw Speeltuingebouw De Papegaai

Projectomschrijving

Speeltuin De Papegaai is gevestigd aan de Anna Kaulbachstraat in Haarlem. KernBouw heeft de engineering en realisatie (construct en built contractor) conform UAV-GC van het nieuwe speeltuingebouw met inpandige traforuimte gerealiseerd.

Bijzonder aan dit project is dat de inpandige traforuimte binnen 6 weken is gerealiseerd en aansluitend het speeltuingebouw zelf binnen 12 weken. Deze snelle bouwtijd was een voorwaarde voor deze opdracht i.v.m. de realisatie van woningbouw op de oude locatie van de traforuimte.

Details

Project
Speeltuingebouw De Papegaai
Plaats
Haarlem
Opdrachtgever
Gemeente Haarlem
Bouwtijd
5 maanden

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met (Semi) Overheden?
Neem dan contact op met Kees van Duijn:
088 32 32 600
kvanduijn@kernbouw.nl

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met (Semi) Overheden?
Neem dan contact op met Kees van Duijn:
088 32 32 600
kvanduijn@kernbouw.nl