Skip links

Diensten

Nieuwbouw

Typisch KernBouw zijn nieuwbouwprojecten waarbij maatwerk en vakmanschap veel meerwaarde bieden. Nieuwbouw van een utiliteit gebouw of verenigingsgebouw. Met onze veelzijdige ervaring en technische kennis weten we precies te bouwen wat de architect en opdrachtgever voor ogen hebben.

Groot onderhoud & renovatie

KernBouw heeft tientallen jaren ervaring met renovatie en groot onderhoudsprojecten. Zowel op projectbasis, planmatig, herbestemmen en verduurzaamheden van vastgoed, dit doen we dit voornamelijk in bouwteamverband, hieronder vallen onderhoud van wooncomplexen (hoogbouw), hele woonwijken, zorginstellingen, scholen, bedrijfspanden, hotels, en kantoren. KernBouwers zijn aardige en begripvolle mensen met veel technische kennis en capaciteit, creatief in het zoeken naar de meest ideale prijs kwaliteit verhouding waarbij uiteraard ook rekening wordt gehouden met het arbeidsproces / logistiek van de klant en het verminderen van overlast voor gebruikers en bewoners.

Restauratie

Wat vinden we het machtig mooi werk om zo’n uniek historisch pand weer in zijn oude luister te herstellen. Restauraties zijn bij KernBouw in vertrouwde handen. Het is een discipline waarmee we een grote naam hebben opgebouwd en waarbij we heel gespecialiseerd vakmanschap kunnen inzetten. Aan elke restauratie gaat natuurlijk grondig onderzoek vooraf. De resultaten vertalen we naar een werkwijze die volledig recht doet aan de unieke eigenschappen en uitstraling van het object, met de juiste materiaalkeuze als doorslaggevende factor. Overigens kunnen we met onze eigen timmerfabriek ook monumentaal timmerwerk moeiteloos uitvoeren.

Bijzondere projecten

Speciale wensen van allerlei soort zijn vaak een uitdaging. Deze gaan wij graag aan. Bijzondere gevels, beperkte ruimte,moeilijk bereikbare locaties of gewoon noviteiten gaan wij nooit uit de weg.

Return to top of page