Skip links

Kernbouwers

“We zien onszelf als nuchtere bouwers”

Kees van Duijn, directeur

Maar mensen die vaak met ons samenwerken zien dat anders. Zij zien enthousiasme en gedrevenheid, hartstocht voor techniek, de concentratie als we aan het werk zijn. Wie KernBouwers vraagt naar ‘hun’ projecten, zeggen ze, kan maar beter even gaan zitten. En, guilty as charged: we praten graag over wat we doen. Hoe complexer een project en hoe meer creatief denkwerk en maatwerk van ons wordt verwacht, hoe mooier we het vinden. Het mooist vinden we projecten waarbij we vanuit onze ervaring en technische vakkennis echt waarde kunnen toevoegen. Waarin we de ‘bouwstress’ die je soms bij bewoners of andere betrokkenen ziet kunnen ombuigen naar een goede sfeer en blije gezichten.

Wim Kristel, architect bij AS-K architecten

“KernBouw’s vermogen tot meedenken zit zeker ook in de mensen. In hun vrijheid van denken. In niet vastzitten in bepaalde methodieken en systemen en oplossingen maar out of the box nieuwe oplossingen kunnen en durven bedenken. In hun empathisch vermogen.”

Ook KernBouwer worden?

Iedereen zegt het maar bij KernBouw zijn we er volledig van doordrongen: onze mensen zijn ons succes. We willen dat zij zich thuisvoelen in onze onderneming, dat hun vaardigheden en talent goed tot hun recht komen. Daarom zorgen we voor een open, transparante organisatie, waar KernBouwers eerlijk kunnen communiceren – met elkaar en met klanten. Waar zij met ideeën en initiatieven durven aankomen en verantwoordelijkheid nemen.

Bekijk vacatures
Return to top of page