Skip links

Nieuwe website

Een nieuw bedrijf een nieuwe website, een die naast een desktopversie ook beschikbaar is voor tablet en mobiel. Met een handig overzicht van een greep uit onze projecten, inclusief mooi beeldmateriaal. Waar ook meerdere klanten als referentie op staan en een waarmee wij ons nog duidelijker kunnen onderscheiden binnen ons vak- en werkgebied. Waar gemakkelijk informatie op gevonden kan worden en waarmee wij bereikbaar zijn voor klanten en geïnteresseerden. Wij zijn blij met het resultaat!

Wat onderscheidt ons?

Via de tab ‘diensten’ vindt u informatie over onze werkwijze en wat ons precies onderscheidt. Wij werken intensief samen met professionals binnen ons vakgebied en voldoen aan alle eisen van o.a. het BouwGarant-keurmerk. Wij investeren in innovaties die relevant zijn en toegevoegde waarde bieden voor onze klanten en voor onszelf. Met als resultaat een bouwbedrijf dat continu verder bouwt aan duurzame relaties met onze klanten, medewerkers, onderaannemers én leveranciers. Het bewijs vindt u via de tab ‘etalage’.

Doorontwikkeling

De komende tijd werken wij verder! Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.
Heeft u vragen of opmerkingen? Of heeft u feedback naar aanleiding van onze nieuwe website? Bel of mail ons gerust. Of laat een reactie achter op de site. Wij horen graag van u!

Return to top of page